Отзиви за Prostamin Forte

 • Димитър
  „На 25 години той страда от остър бактериален простатит. Агонията беше ужасна. След излекуване, по съвет на лекар, той започна да приема Простамин и да внимава да не се зарази. Пия лекарството два-три курса годишно. Чувствам се прекрасно! "
  Prostamin Forte
 • Георги
  „Приемам Простамин заедно с други лекарства за лечение на пикочната система. Забелязах подобрение на сексуалната функция. Духът ми се подобри, въпреки че не вярвах, че тиквените семки и други растения могат да излекуват нещо. Но все пак те се лекуват и се лекуват безупречно! С помощта на капсулите личният ми живот се нормализира. "
  Prostamin Forte
 • Тодор
  „Когато навърших 60 години, разбрах, че появата на симптоми на простатит е въпрос на време. Видях как моите приятели страдат от това заболяване . . . Потърсих информация в Интернет, разбрах: евтиният Простамин е по-добър и по-ефективен от скъпата химическа синтетика. Пия капсули, появата на простатит е отложена за неопределено време.
  Prostamin Forte
 • Иван
  „Настинах се на работа, болестите започнаха там, където най-малко се очакваха. По-възрастен приятел ме посъветва да пия Простамин. Не веднага, не за един ден, но всичко мина за около 20 дни. Препоръчително е да продължите да приемате още един месец, за да сте сигурни. Ще продължа, защото да си болен от възпаление на отделителната система е ужасно мъчение.
  Prostamin Forte
 • Пенка
  „Давам Prostamin на съпруга си, както е предписано от лекар. Използвам билков препарат като стимулант на сексуалната активност. Според субективното ми мнение работи перфектно. Това се вижда поне от факта, че честотата и качеството на нашия секс със съпруга ми остава на същото ниво и не намалява.
  Prostamin Forte
Потребителска оценка Prostamin Forte
4.5
9