Опит от употреба Prostamin Forte

Специалистите по урология са натрупали богат опит в предписването на капсули Простамин при простатит. Лекарството, което няма странични ефекти и показва висока ефективност, когато се използва като терапевтично и профилактично средство, е популярно сред лекарите и пациентите.

Томас показва резултата от лечението с капсули Простамин

Историята на нашия купувач

Опитът от използването е споделен от Томаш Ханичка, жител на Острава, Чехия.

„Началният простатит не се прояви по никакъв начин, с изключение на промяна в консистенцията на еякулата. Беше преди повече от тридесет години, след развода и преминаването от физически труд към офис работа. Тези промени не ми предизвикаха безпокойство, отидох на лекар десетилетия по-късно, след пенсионирането си.

Лекарят диагностицира хроничен простатит и изрази увереност в пълното излекуване от болестта. Въпреки това не изпитвах забележим дискомфорт, така че не обърнах нужното внимание на предписаното лечение и указанията за повторни изследвания.

След около две години погрешността на моята позиция стана ясна. Имам болка и тежест в перинеума. Затруднено уриниране. Стана ми трудно да седна първо на стол с твърда седалка, а след това и на парчета мека мебел.

Капсулите Prostamin са опаковани в блистер

Посещението при лекаря трябваше да се повтори. Лекарят предписа антибиотици и други лекарства и предупреди, че сега, когато всички жлези са заразени, медикаментозното лечение на простатит може да не даде 100% ефект. В този случай, след преминаването на болестта в стадия на ремисия, ще трябва да приемам поддържащи лекарства до края на живота си.

Лекарят извади кутия с хапчета от масата и каза как да използвам лекарството. Така че започнах да приемам капсули Простамин за лечение на простатит. Първият курс продължи 60 дни и започна след приключване на антибиотичното лечение. Именно Простамин, увери ме лекарят, не позволи на болестта да се прояви отново през този период.

След това направих двуседмична почивка и отново пих билковия лек за месец, а не два. Оттогава продължава: купувам две кутии капсули, това е само за един месец, пия ги както трябва според инструкциите, след което правя кратка почивка за 15-20 дни. И всичко отново.

Изминаха повече от две години и половина от последната среща с уролога. Болката в простатата не ме притеснява, уринирането е нормално. Говорим с лекаря по телефона, рядко. Той вика за тест, аз не отивам: Prostamin ми помогна да се върна към нормалното, но те не търсят добро от добро. Радвам се, че написах тази рецензия, надявам се да помогне на някой. "