Инструкции за употреба Prostamin Forte

Капсулите за лечение на простатит, съдържащи най-малко 500 mg от активните съставки на билковия препарат, са запечатани в блистери и опаковани в картонена кутия. Една кутия съдържа 30 капсули Prostamin.

Освен блистери, в кутията е включена и отпечатана инструкция за приготвянето. Предната страна на кутията съдържа информация за производителя, отпечатани са логото и пълното име на лекарството, има инструкции за правилното използване на билковия комплекс за лечение на простатит и заболявания на пикочните пътища.

Използването на капсули Простамин в България е одобрено от държавната фармацевтична комисия.

Показания и противопоказания

Мъж с простатит пие капсули Простамин

Показанията за употребата на Простамин са всякакви лезии на простатата и урогениталния тракт.

Няма противопоказания. Приемайте с повишено внимание при заболявания на имунната система.

Начин на приложение

Лечение на простатит и заболявания на пикочо-половата сфера - показания за употреба на Prostamin. Приемайте по една капсула сутрин и вечер след или по време на хранене. Пийте с много вода.

Курсът на лечение е един и половина до два месеца. Вторият курс на лечение се предписва три седмици след края на предишния. Разрешен е неограничен брой курсове на лекарството.

Предупреждения

Приемът на билкови лекарства не замества яденето на зеленчуци и плодове. Преди да започнете назначаването, препоръчително е да се консултирате със специализиран специалист: лекарят ще ви каже как да използвате лекарството във всеки конкретен случай.

Превишаването на препоръчителната доза не повишава ефективността на лекарството. Случаите на предозиране са неизвестни. Разрешен е едновременният прием на витаминно-минерални комплекси и капсули Простамин.

Условия за съхранение

Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина, не повече от три години. Да се пази извън обсега на деца. Съхранявайте започнатия блистер в хладилник. Датата на производство е отпечатана върху картонената кутия.